Planerad valpkull våren 2020

Planerad parning mellan J SE VCH Glivarps Pandora och DK JCH / MARKPR Charli!











Charli har sedan tidigare 3 kullar i Danmark och en i Finland.

Glivarps Pandora är från vår första kull som föddes 2014. Hon är en mycket duktigt viltfinnare och jaktkamrat. Under de första åren då jag hade Pandora, jagade jag bara fågel med henne och hon skötte detta utomordentligt både på fält och fjäll. Numera används Pandora som allroundjagande jakthund och till många eftersök.

Bland Pandoras syskon finns felra mycket bra jakthundar där ägarna jagar aktivt med dem som både rena fågelhundar med även som allroundhundar. Pandora har även en bror som tävlat med bra reslutat inom drag. Vi har använt drag som motionsform, vilket Pandora uppskattar mycket. Hon har även gått agilitykurs :)

Vi har gjort BPH med skott på Pandora.

Pandora är en mycket lättförd hund på jakt och en mycket tillgiven familjehund som trivs bra hemma i soffan mellan jakterna.

Pandora har en kull valpar sedan tidigare, födda maj 2019. De har tidigt påvisat goda jaktegenskaper och snyggt utseende.

Charli är en lugn, stabil och snygg hane som gjorde mycket gott intryck på mig då jag träffade honom. Charli används till fågeljakt, apportering och eftersök. Charli har 1pris i  Ökl , 1 pris på Fullbruksprov och ett 1 pris på Derby i Tyskland.

Båda hundarna har HD A.



















Vi säljer valpar i första hand till fågeljägare och jägare. Men vi är också öppna för att sälja våra hundar till aktiva hem och om du är intresserad av att köpa din första vorsteh så finns vi tillgängliga för stöd och hjälper dig att komma igång.

//Lille-Mor 072 557 3837

Populära inlägg