Fältprov och ny flockmedlem!

Padme och jag har startat på 3 fältprov. Skåneprovet och Frisks prov anordnat av SVK Södra och Hallandsprovet, anordnat av SVK Västsvenska.

De två dagarna i Skåne gjorde fröken bra ifrån sig till att börja med. Fick beröm för sin fart och vidd. Men dag 1 slutade med en jakt på hare :) som hon drev med skall. Dag två fick vi inte till någon fågelsituation. Eller jo - hon ställde och reste en gräsand, men den räknas ju inte.

Tredje tillfället uppe hos Västsvenska så höll vi hela vägen. Padme fixade två fågeltagningar alldeles utmärkt och även kastapporten. Den dagen slutade med ett andra pris.


För andra gången så bodde på vi Hultsgård i Kinnahult. Mycket trevligt B&B som jag rekommenderar varmt. https://www.hultsgard.se/ Trots / Med lösgående hönor som värper äggen till frukost!


Vi har också utökat flocken med en liten vorstehtjej. Hon heter Viltskräckens QP Itto, kallas numera Zelda och är född 190806. En riktigt cool tjej som funnit sig väl tillrätta i flocken här hemma. Ska bli spännande att få se henne växa upp!






Populära inlägg