Valpar väntas 1 oktober!

Vi har via ultraljud fått bekräftat att Ztella kommer att få valpar omkring den 1 oktober. 
Med tanke på hennes bukomfång redan ( lite mkt mat också) så blir det troligen ett gäng.


Valparna är efter J Ztella och J SE UCH Pictan Gibson. Båda föräldrarna är av större storlek och välmusklade, men rör sig graciöst och smidigt. Båda har en riktigt bra nos för att hitta fågel med och har en bra jaktmotor samt är riktigt goa familjehundar.


Gibsons matte Petra och husse Gabriel beskriver sin J SE UCH Pictan Gibson så här!

"Pictan Gibson är en stor och vacker hane från tjeckiska linjer. Han rör sig graciöst och blev utställningschampion före tre års ålder. Gibson är en riktig viltfinnare som med sitt utmärkta sök och stora vilja till samarbete har prisats på alla underlag (skog, fält, vinter- och höstfjäll). Han tävlar nu i elitklass. Gibson är en familjehund som är kompis med alla, två- som fyrbenta."







Valparna säljes till jägare som i första hand jagar fågel. Köpare som tänker sig att starta på jaktprov får välja valp före de andra köparna. Vi säljer även valpar till andra aktiva personer efter personlig kontakt med oss.

Ztella har sedan tidigare två kullar med valpar som haft framgångar inom fågeljakt, jaktprov, bla vår egen Glivarps Pandora som är J SE VCH, samt drag.
Kontakt med tidigare köpare ordnas vid intresse!

Är ni intresserade av en valp efter Ztella och Gibson så hör av er till oss via mail eller telefon.


Populära inlägg