Stor sorg men också glädje!

Måndagen den 20 juli var en av våra absolut jobbigaste dagar på länge. Det var dagen då vi var tvugna att ta beslutet att ta bort vår underbara Puma. Hon blev sjuk ca 1,5 vecka innan och till slut fick vi inse att det inte gick att rädda henne. Vår underbara lilla tjej som varit så full av liv och till och med stöddiat valparna i Gladiatorkullen.
Vi hoppas nu hon jagar med bästa vänner och gör 360 hela dagarna i himlen!



Sommaren i övrigt har gått till hundar och åter hundar...till och med jag kan bli trött på hundar...

På vägen upp till Jämtland levererade vi hundar till Småland...


dit Glivarps Valkyria, Jenna, flyttade till sin matte Elisabeth!

Sedan till Gävle...



dit Glivarps Proximo, Proxi, flyttade till familjen Sjöholm!

Vidare till Jämtland och leverans till Skönviks Gård, strax utanför Stugun och familjen Gardmo som berikades med Glivarps Spirit, Hera.



Sedan levererades Glivarps Ice till Matilda i Lit!

Här sittande på morfars trapp i Stugun.

Väl uppe i Jämtland så umgicks vi med morfar, Yvonne, Matilda och Lauri så mycket vi kunde. En dag på fjället i Gräftåvallen blev det och alla njöt fullt ut!





När vi kom hem till Skåne hade vi en valp kvar. Glivarps Maximus. Så vi försökte sälja honom...men Maximus hade valt en egen husse, nämligen Kristian. Så Maximus blir kvar i familjen och kommer kallas Lilleman :)  Bara för att han kommer bli så liten ! 



Glivarps Embla, Speja,  hon bor på Hammarö och har tillsammans med husse Pascal varit på sitt livs första rävjakt. En vacker bild från det avslutar dagens bloggande.


Den 28 augusti vänder vi skutan norr ut igen. Vi far till Gräftåvallen för några dagars familjemys och hundträning. Avslutar veckan med prov i Mittådalen.






Populära inlägg